Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

summer creation...enjoy!!!




αραχτος οπως ημουνα χτες , στη βεραντα ενος κολλητου με θεα τη θαλασσα, πινονταs το ουζακι μου, μου ηρθε η ορεξη να δημιουργησω....

το αποτελεσμα του κοκτεηλ μου το βλεπετε... εντυπωσιακο ε... κ καλοκαιρινο δεν μπορειτε να πειτε!!! απο γευση αλλο να σας λεω και αλλο να το πινετε... κ επειδη ειχα ενα τοσο καλο αποτελεσμα ειπα να το μοιραστω μαζι σας...

συνταγη:
σε ενα χαμηλο ποτηρι γεμιζετε το 1/3 με ουζο. προσθεστε λιγη συμπικνωμενη(squash) λεμοναδα και λιγο νερο.. απο πανω ριξετε μερικεσ σταγονες grenadine (χυμο ροδιου) ή bacardi breezer watermelon...
σερβιρετε παγωμενο με μπολικο παγο...

τη δροσια του να εχετε....

κα το ονομα που του εδωσα?? ouzo-magic!!

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

νεο waterproof mp3 player απο την speedo

ψαχνεις για waterproof MP3 music player ? αν εισαι τυχερος στο ψαξιμο θα βρεις αυτο το new player με το ονομα Aquabeat απο τους διασημους κατασκευαστες μαγιο, Speedo.τωρα μπορουμε να το φωναζουμε "The Speedo Aquabeat" .αυτο το MP3 player εχει δημιουργηθει απο το iRiver.
το Speedo Aquabeat διαθετει 1 GB αποθηκευτικο χωρο και ζυγιζει μονο περιπου 35 grams , και μπορεις να ακους μουσικη με γεμaτη μπαταρια για περιπου 9 ωρες. η τιμη του γυρω στα
$145

...για να μην σου τρωει κανεις το τοστ σου!!!

υπαρχουν πολλοι ενοχλητικοι που σου τρωνε το τοστ σου και τα παιρνεις στο κρανιο?? μην σκας, σου εχω βρει τη λυση...
θαυμαστε το νεο επαναστατικο σαπιο σακουλο.. τερμα πια στους αχορταγους κλεφτες τοστ.. ιδου η λυση!!!

και μετα σου λενε θελουνε να μπουνε και στην ευρωπη...

αντε τωρα να μας πεισετε οτι μετα και απο αυτο ειστε ανθρωποι που μπορειτε να γινετε και ευρωπαιοι....
η φωτογραφια αυτη τραβηχτηκε απο γνωστο μου προσωπο που επισκεφτηκε ο ιδιος τη τουρκια...
που πατε ρε παιδια με τετοια μυαλα... αντε πρωτα να μαθετε τα απλα πραγματα και μετα το ξανασυζηταμε...

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

θυμαστε τι εγινε στις 14 ιουνιου 1987...?!!




Eurobasκet 1987: Δύο βολές που θα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!14 Ιουνίου 2009, 11:46
Ήταν 14 Ιουνίου 1987, όταν ο ελληνικός αθλητισμός καμάρωνε για το μεγαλύτερο επίτευγμά του…
Η Εθνική ομάδα του μπάσκετ κατακτούσε το πρωτάθλημα Ευρώπης και οι Έλληνες ξεχύνονταν στους δρόμους...
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε με δειλά βήματα στην διοργάνωση, αλλά δεν άργησε και πολύ για να... βρει τα πατήματά της.
Την εύκολη επικράτηση επί της Ρουμανίας ακολούθησε η μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Γιουγκοσλαβία.
Την φόρα της παρέας του Νίκου Γκάλη έκοψε απότομα η Ισπανία του Σαν Επιφάνιο, και η Σοβιετική Ένωση με την… βοήθεια των διαιτητών.
Η Εθνική Ελλάδας όμως αντεπιτέθηκε και με την νίκη της επί της Γαλλίας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Εκεί, η Ιταλία αποδείχθηκε εύκολη λεία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Στα ημιτελικά, οι Γιουγκοσλάβοι θα θυμούνται μέχρι σήμερα το όνομα «Γκάλης», αφού τους έστειλε στον μικρό τελικό και ο Νίκος με την παρέα του πήγαν στον τελικό για να διεκδικήσουν το τρόπαιο.
Ο τελικός, κόντρα στην Σοβιετική Ένωση των γιγάντων, έσπασε καρδιές…
Οι συγκινήσεις που έκρυβε ο αγώνας ήταν ανεπανάληπτες, με αποκορύφωμα τις δύο εύστοχες βολές του Καμπούρη και το άστοχο τρίποντο του Γιοβάισα στο τέλος της παράτασης.
Το ταμπλό έγραψε 103-101 και η Εθνική Ελλάδας ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης... Η λεωφόρος του μπάσκετ για την Ελλάδα είχε πλέον ανοίξει!

σημερα ειναι του αη(i)-phone !!!


«iPhone 3G [S]» όπου S = Speed, το όνομα του διαδόχου του iPhone 3G, υπερδιπλάσια ταχύτητα στα πάντα – έρχεται με το OS 3.0 αναρίθμητες οι νέες δυνατότητες10 Ιουνίου 2009, 12:04
Στην WWDC της Apple παρουσιάστηκε ο διάδοχος του δημοφιλούς κινητού τηλεφώνου της εταιρείας, με την ονομασία iPhone 3G [S]. Όπως αντιλαμβάνεστε, η υποδοχή του κόσμου ήταν παραπάνω από θερμή, με συχνά χειροκροτήματα κατά την διάρκεια της παρουσίασης. Εξωτερικά θα δείχνει ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο (προφανώς για να μην "ξενίσει" τον υποψήφιο αγοραστή, αλλά και να παραμένει ένα «iPhone»), αλλά η ουσία… κρύβεται στο εσωτερικό του -ήτοι τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το λογισμικό OS 3.0.
Σύμφωνα με την παράδοση της Apple, τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αναφέρονται με «κομπιουτερίστικη» διάλεκτο (ξέρετε, αυτή που χρησιμοποιούμε οι «κομπιουτεράδες» και δεν μας καταλαβαίνει κανείς), αλλά με απλά και ανθρώπινα λόγια, δηλαδή τι πραγματικά το διαφορετικό, τι το καλύτερο αποκομίζει ο χρήστης λόγω των βελτιωμένων τεχνικών χαρακτηριστικών. Σε αυτό το μοτίβο, η Apple μας ενημερώνει: ταχύτερος κεντρικός επεξεργαστής, διπλάσια μνήμη RAM και αρκετά βελτιωμένες επιδόσεις στα γραφικά. Ακόμα πιο λιανά: υπερδιπλάσια ταχύτητα στους χειρισμούς του χρήστη, άνοιγμα – κλείσιμο εφαρμογών σχεδόν άμεσο, ταχύτατο σερφάρισμα και φόρτωμα ιστοσελίδων, παιχνίδια με αξιοπρεπέστατα και γρήγορα γραφικά. Αυτά περί εσωτερικών τσιπ. Φυσικά, η Apple δεν σταματά εδώ:
·
Επιτέλους κάμερα των 3MP με αυτόματη εστίαση (μάλιστα ο χρήστης μπορεί να εστιάσει τον φακό σε συγκεκριμένο σημείο του κάδρου απλά ακουμπώντας σε αυτό το δάχτυλό του!), δυνατότητα macro για ποιότητα στις κοντινές λήψεις (απόσταση από 10cm και άνω!), λήψη σε χαμηλό φωτισμό, ισορροπία λευκού, έκθεσης. Με λίγα λόγια φωτογραφίες άψογες (όσοι γνωρίζουν από ψηφιακή φωτογραφία, ξέρουν ότι τα πολλά MP σκέτα δεν επαρκούν για ποιοτική φωτογραφία, χρειάζονται και περαιτέρω χαρακτηριστικά).
· Επίσης, δυνατότητα εγγραφής βίντεο επιπέδου VGA στα 30 καρέ/δευτερόλεπτο. Δυνατότητα επεξεργασίας του βίντεο (κόψιμο – ράψιμο σκηνών) μέσα από το ίδιο το iPhone 3G [S], καθώς και αποστολή του σε δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
· Ηλεκτρονική πυξίδα, για να μην χάνετε ποτέ τον προσανατολισμό σας, φυσικά με απόλυτη διασύνδεση με τους χάρτες και τις λοιπές εφαρμογές.
· Φωνητικός έλεγχος: απλά εκφωνείτε ποιον θέλετε να καλέσετε. «Λέτε» στο iPhone 3G [S] ποιο τραγούδι / άλμπουμ / καλλιτέχνη θέλετε να ακούσετε. Μπορείτε, μάλιστα, «απευθυνόμενοι» στο τηλέφωνο, να δηλώσετε ότι σας αρέσει το τραγούδι που ακούτε και να σας βρει αντίστοιχου ύφους μουσική μέσα από αυτά που έχετε στην εσωτερική μνήμη.
· Εσωτερική μνήμη: 16GB και 32GB αντίστοιχα.
· Φυσικά υποστήριξη HSDPA στα 7.2Mbps.
· Δυνατότητα αποκοπής – αντιγραφής – επικόλλησης (cut – copy – paste) κειμένου και φωτογραφιών μεταξύ εφαρμογών, φυσικά και από σελίδες του Διαδικτύου.
· Απεικόνιση πληκτρολογίου (για συγγραφή κειμένου) σε πλάγια διάταξη.
· Δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή και διαμοιρασμός της επικοινωνίας με το Internet, μέσω του δικτύου 3G (αγγλιστί: Internet Tethering).
· Σεβασμός στους χρήστες με ειδικές ανάγκες: δυνατότητα για εκφώνηση σε ό,τι προβάλλεται (Voice Over) αλλά και Zoom για πιο εύκολη ανάγνωση. · Αυξημένος χρόνος μπαταρίας
· Δύο χρώματα: λευκό και μαύρο.

it's converse-aition time!!

παααρα πολυ ωραιο!! δεν συμφωνητΕ? το στυλ converse-newspaper νομιζω θα παιξει πολυ... το πιο ωραιο απο το ολο look ειναι το κατω μερος που θα φαινονται πολυ ωραια τα γραμματα με ενα τζηνακι...


ειστε οπαδος του mettalica? αντε τυχερουλη σου βρηκαμε και εσενα το converse-ακι σου... γι αυτο μου αρεσουνε τα converse , επειδη βρισκεις για ολα τα γουστα...

αυτο το στυλ πρωτη φορα το βλεπω και με κατενθουσιασε!!! ειδικα τωρα το καλοκαιρι συνδιασμενο με ενα ωραιο 3/4 τζην παντελονι θα ειναι ΚΟΡΥΦΗ!! παει τελιωσε θα το βρω και θα το αγορασω αυτο...

παμε για γκραφιτι?!!! για τυπους σαν και εσενα που σου αρεσουν τα γκραφιτι φορα αυτα τα converse παρε τα spray σου και εφυγες για νεες ζωγραφιες

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

τι ειναι πολιτικη!!!

Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:
- Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;
Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα:
- Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.

Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.

Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της.

Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας.

Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;

- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.

Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί..
Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός!
Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους...πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!

- "Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;;, εγώ δεν ξέρω να το κάνω..."
Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:

- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;
- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.
- Και τι συμπέρασμα έβγαλες;
- Όταν η κυβέρνηση κοιμάται,
το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη,
η κοινή γνώμη αδιαφορεί,
και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!!

η πλυντηριο-τουαλεττα!!!

τι αλλο θα δουν τα ματακια μας ρε παιδια...?

μεχρι που θα φτασει η συνεχης αναπτυξη της τεχνολογιας και των "εξυπνων ιδεων" ?

σε τι εξυπηρετει αυτη η ολη δημιουργια για πειτε μου?

και ποια η χρηση της δηλαδη? αν δεν προφτασεις να καθισεις στη τουαλεττα και τα κανεις επανω σου , να ριχνεις και ενα πλυντηριο??


τι αλλο να πω... δειτε και μονοι σας...


η περιοδικο-πετσετα θαλασσας!


να λοιπον μια πολυ εξυπνη ιδεα για τις ατελιωτες ωρες σας στη παραλια...
σας παρουσιαζω την περιοδικο-πετσετα!!! βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε στη παραλια ? απλα ξαπλωστε μπρουμυτα κ διαβαστε!!!
η περιοδικο-πετσετα βγαινει σε μεγαλο μεγεθος για ολη τη παρεα σας!!!! μην την μονοπωλειτε λοιπον, αφηστε και κανενα αλλο να διαβασει....

καθε εβδομαδα με καινοθργια εκδοση

πού εξυπνη ιδεα οφειλω να ομολογησω...

rolling stones t-shirts








δεν ειναι ολες τους τελειες?!!! καλα , εχω μια απορια, ενα ατομο που εινα fun των rolling stones που στο δαιμονα μπορει να βρει τισ συγκεκριμενες φανελλες στη κυπρο??
ας μου πει καποιος ρε παιδια κ του αγοραζω κ αυτου μια δωρο!!!!!
εφαγα τη κυπρο να τις αναζηταω.....


Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

για αυτους που νομιζουν πως τα ξερουν ολα...

Το υγρό μέσα στις φρέσκες καρύδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο του πλάσματος στο αίμα!


Κανένα κομμάτι χαρτί δεν μπορεί να διπλωθείπαραπάνω απο 7 φορές.

Τα γαιδουράκια σκοτώνουν ετησίως περισσότερους ανθρώπους απο την πτώση αεροπλάνων!





Καίς περισσότερες θερμίδες όταν κοιμάσαι παρά όταν βλέπεις τηλεόραση!




Οι βαλανιδιές δεν παράγουν βελανίδια παρά όταν γίνουν τουλάχιστον 50 ετών ή και περισσότερο.




Το πρώτο προιόν που είχε barcode ήταν η τσιχλα Wrigley's




Ο Βασιλιάς στις κούπες είναι ο μόνος Βασιλιάς ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!


Η Αφροδίτη είναι ο μόνος πλανήτης που στριφογυρίζει κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού. (Καθώς η Αφροδίτη συσχετίζεται συνήθως με τη γυναίκα, τι σας λέει αυτό;)





Τα μήλα και όχι η καφείνη είναι πιο αποτελεσματικά για να σας ξυπνήσουν το πρωί.



Τα περισσότερα μόρια της σκόνης στο σπίτι σας προέρχονται απο νεκρά κύταρα του δέρματος σας!!!


Ο πρώτος ιδιοκτήτης της Marlboro Company πέθανε απο καρκίνο του λάρυγγα. Το ίδιο έγινε και με τον πρώτο 'Marlboro Man.'

Ο Walt Disney φοβόταν ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!

ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΛΥΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΔΙ!



Είναι δυνατόν οι αγελάδες να ανέβουν τις σκάλες αλλά όχι να τις κατέβουν.


Η κραυγή της πάπιας δεν έχει ηχώ και κανείς δεν ξέρει γιατί.



Οι οδοντίατροι συνιστούν να τοποθετούμε τον οδοντόβουρτσα μας τουλάχιστον 2 μέτρα απο τη λεκάνη για να αποφεύγονται τα σταγονίδια που προέρχονται απο το τράβηγμα στο καζανάκι!!!

And the best for last.....Καί τελευταίο και καλύτερο...


Οι χελώνες μπορούν να ανασάνουν απο τον κώλο τους...

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

για τους λατρεις των coke αναψυκτικων...



αν και μετα απο το αρθρο που ακολουθει εξακολουθειτε να θελετα να πινετε αυτα τα πραγμτα, ε τι να πω... καλα ξεμπερδεματα...


χυμος γκρειπφρουτ ο καλυτερος για παντα... ο καλυτερος!!!




>ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ! >>Ta 'ofeli' tis Coca Cola... >Tα πρώτα 10 λεπτά:>10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας. >20 λεπτά: Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή). >40 λεπτά: >Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία. >45 λεπτά: >Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη. >60 λεπτά: >Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου. >70 λεπτά: >Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό... >80 λεπτά: >Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια. >>Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας 'ΒΟΗΘΟΥΝ' >>Μπορεις να καθαρίσεις μια τουλέτα: >Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες. >>Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας: >Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola. >>Καθαριστε τους πόλους της μπαταρια του αυτοκινητου από την διάβρωση: >Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση..... >>Η σκουριά φεύγει με την πρωτη: >Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα. >>Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα: >Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκε από γράσσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές. >>Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας! >>Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε! >Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας. >>Και πληρώνουμε γι' αυτό! >Σωστά? >>Πληροφοριακά: >Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά. >>Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό). Έχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα. >Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο? >>Το αντίκτυπο? >Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό.. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι> περνάνε μέσα στο αίμα απ' όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών. >>Μερικά παραδείγματα: >Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi «Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke?' Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξύνης» στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονόσεως. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου. >Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας. >Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει!


ο κλειτον και παλι στην ΑΕΛΑΡΑ!! αντε με το καλο...


Μπορεί να γράφτηκαν και να λέχθηκαν πολλά για το ταξίδι του Τάσου Παλλαρή στην Αθήνα και τις επαφές με τον Παναθηναικό αυτό όμως που εμείς πληροφορούμαστε είναι ότι το μοναδικό ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή των πρασίνων που υπήρξε από πλευράς της ομάδας μας είναι για τον Σύλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος με Ελληνικό διαβατήριο είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι το μήλο της έριδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟ καταλήγοντας τελικά στο τριφύλλι από την ΑΕΛ Λαρίσσης όπου είχε μια εκπληκτική διετία.
Ο Κλέιτον που βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2002 αγωνίστηκε ακόμη στις ομάδες του Μεσσινιακού και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Καλαμαριάς ωστόσο στην χρονιά που πέρασε δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Χεν Τεν Κάτε αν και στα μόλις 16 παιγνίδια που αγωνίστηκε πέτυχε 7 γκολ. Η ΑΕΛ φαίνεται να επιθυμεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με υποσχετική μεταγραφή ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο αφού τον ποδοσφαιριστή διεκδικούν αρκετές ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ Θεσαλονίκης και η Γερμανική Χόβενχαιμ. Ο Κλέιτον προορίζεται για την θέση του επιθετικού χαφ.

δεσιμο γραβατας..μεγα προβλημα


πολλοι ειμαστε νομιζω που βασανιζομαστε στο να δεσουμε μια γραβατα ετσι?? ειδικα οταν δεν το καναμε επι καθημερινης βασεως ετσι ωστε να αποκτησουμε εμπειρια...


ετσι και εγω βρηκα και σας παρουσιαζω τον πιο απλο τροπο δεσιματος γραβατας...

εμενα με βοηθησε πολυ η αληθεια...


καλα δεσιματα φιλοι!!!


ρολοι με ... καγκελα



εξυπνο design οφειλω να ομολογησω το συστημα αυτο με τα "καγκελα" στην οθονη. παρεχει απολυτη προστασια φανταζομαι στην οθονη απο τυχων χτυπηματα... θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να το αγοραζα, ειναι κ ογκωδες που ειναι κ της μοδας...
i will look 4 it!!!

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

angels&demons (illuminati) movie

εκπληκτικη ταινια!! καλοστημενη, με πολυ καλο casting, αψογη ερμηνεια απο εκπληκτικο Tom Hanks!! σας το συστηνω ανεπιφηλακτα να το δειτε... ειτε σε σινεμα ειτε dvd.. βεβαια αν εχετε διαβασει το βιβλιο θα καταλαβετε οτι πολλα στιγμιοτυπα κ ορισμενεσ αλλαγες εχου γινει στη ταινια. αλλα και παλι η ταινια σε κρατα σε ενταση κ ενδιαφερον μεχρι τη τελευταια σκηνη...
αντε τρεξτε στα dvd-αδικα τι περιμενετε .....

θα γελασει κ το παρδαλο κατσικι...



ειναι η κουβεντα που λεμε θα γελασει κ το παραδαλο κατσικι....
ε, αυτο πιστευω θα γινει τη κυριακη ππου μας ερχεται μετα το περας των ευρωεκλογων..
τα αποτελεσματα κατα τη γνωμη μου θα κανουν τον καθε πικραμενο να γελασει...
αντε και καλη ψηφο~!!! τα λεμε...

υ.γ παντως ενα τοσο trendy κατσικι ευκολα θα το ειχα για κατικιδιο μου...

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

fuck love...



να ναι καλα ο ανθρωπος που πηρε αυτη την αποφαση κ σκοτωσε αυτο τον τυπακο...
αρκετα μας βασανισε με τα βελακια του, που όλο μπερδευει καταστασεις και δεν μασ αφηνει να βρουμε μια λυση σωστη σε αυτα που νιωθουμε!!!
δεν γελας τωρα ερωτακο ε ? ε? ετσι ετσι να δεις τη γλυκα τωρα....αχαχαχα....

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

το χερι της ελπιδας!!!

μια γυναικα σε καποια χωρα πηγε για να κανει εκτρωση. την ωρα που γινοταν η επεμβαση εγινε αυτο που βλεπετε...





η φωτογραφια εκανε το γυρω του κοσμου και εκανε πολλες γυναικες να σκεφτουν πολυ σοβαρα πριν προβουν σε μια εκτρωση...





το εμβρυο επιασε το χερι του γιατρου σαν να του ελεγε "σταματα ειμαι εδω και ειμαι ζωντανο"

το μωρο τωρα χαιρει ακρας υγειας , και ο γιατρος απο τοτε δεν εχει ξανακανει ποτε επεμβαση εκτρωσης στη ζωη του!!

μην αφηνετε τα παιδια μονα με τους σκυλους, ειναι επικινδυνο...για τα καημενα τα σκυλακια!!!


εδω επιβεβαιωνεται αυτο που λενε οτι ο σκυλος ειναι ο καλυτεροσ και πιο πιστος φιλος του ανθρωπου!!! ε ναι λοιπον ειναι αληθεια... ποιο αλλο ζωντανο πλασμα θα ανεχοταν τετοια....!!μανα μ ρε το καημενο το σκυλακι, και δεν φτανει οσα του κανει ο μαγκακος, του κραταει κ τουσ μαρκαδορουσ με το στομα...
ευγε σκυλακι για την υπομονη σου!!!!

η μαγεια της φυσης !










οταν η φυση εχει κεφια, κανει τα δικα της και τα αποτελεσματα τοσο στα αψυχα οσα και στα εμψυχα δημιουργηματα της ειναι εκπληκτικα...